Kolinda na ndihmon pak në Tiranë: Liberalizoni vizat për Kosovën 18+ Video

Presidentja e Kroacisë, Kolinda Grabar-Kitaroviq, ka thënë se shteti i saj dëshiron liberalizim sa më të shpejtë për kosovarët.“Ne duhet të flasim akoma për strategjinë e zgjerimit dhe për zgjidhjen e problemeve në mes nesh në mënyrë që të arrihet një anëtarësim i plotë”.“Ne do të vazhdojmë të punojmë për ta arritur këtë”.